Drie dagen intensief met jezelf aan de slag: De tijd nemen voor jezelf staat centraal in dit programma. Even geen andere verplichtingen, jij mag centraal staan! Grenzeloze creativiteit, stilte momenten, intuïtieve en coachende aspecten zijn leidend zijn in het programma om dieper in contact met jezelf te kunnen komen.

Nieuwe inzichten leer je op creatieve wijze vast te leggen op jouw persoonlijke schildersdoek. Het schildersdoek krijg je aan het begin van het programma aangeboden en neem je drie dagen mee tot het einde van het programma. Dit staat symbool voor jouw verandering en blijft je herinneren aan de doelen die je vanuit je authentieke “IK” zichtbaar heb gemaakt. Daarnaast gaan we aan de slag met het authentieke “IK” plan, specifiek ontworpen voor dit programma en geeft extra grip op jouw creatieve levensproces. Na deze 3 dagen hebben we nog 3 terugkommomenten om te evalueren welke patronen jou mogelijk nog blokkeren om het authentieke “ik” proces te kunnen laten slagen!

Resultaat:

  • Duidelijkheid omtrent je huidige levenssituatie en keuzes die je hierin hebt gemaakt.
  • Weten waar je doelgericht aan kunt werken.
  • Grip op je proces krijgen en weten hoe je hier verder vorm aan kunt geven.
  • Terug in contact komen met je gevoel. Praktisch handvatten aangereikt krijgen om je doelen werkelijk te kunnen realiseren.
  • Kracht om nieuwe keuzes te maken.