Wordt gezocht naar passende hulp? Dan bieden wij een volledig op de persoon afgestemde fysieke training en therapie aan. Tijdens de training en therapie kom je langzaamaan zowel fysiek als geestelijk weer in beweging, met behulp van een specifiek therapeutisch sportprogramma in combinatie met creatieve werkvormen. Door deze twee aspecten te integreren in een training van 8 of 15 bijeenkomsten kom je gegarandeerd weer in beweging. De hoeveelheid sessies zal uiteindelijk in samenspraak met de directe betrokkenen op maat afgestemd worden.

Dit vernieuwende programma brengt veel nieuwe inzichten en zelfvertrouwen. Innerlijke kracht en potentiële drijfveren worden opnieuw geactiveerd. Kortom een burn-out lijkt soms uitzichtloos maar is tevens een signaal om in de toekomst anders met jezelf en je omgeving om te leren gaan, wrdoor de rust wordt hervonden je je weer kunt genieten van het leven. Tijdens dit programma gaat een werkplan mede leidend zijn in jouw proces. Hierin worden concrete inzichten en handvatten aangeboden. Een burn-out of een bore-out komt niet uit de lucht vallen, maar heeft een lange aanloop. Preventie en tijdig ingrijpen is heel belangrijk.

Erken de eerste alarmsignalen

  • het gevoel hebben geleefd te worden
  • twijfelen aan jezelf
  • prikkelbaarheid
  • vermoeidheid

En ja, iedereen is wel eens moe, maar misschien is er toch meer aan de hand.

Burn-out is letterlijk opgebrand zijn. Er is geen energie meer, je voelt je emotioneel kwetsbaar, je bent prikkelbaar en wilt het liefst wegvluchten van je werk en andere verplichtingen. Van vrije momenten kun je niet meer genieten, want je wilt enkel rust.

Het zijn de meest gedreven en de vriendelijkste mensen die het eerst een burn-out hebben. Ze gebruiken al hun energie voor het bereiken van hun doelen of het investeren in anderen. Het zijn toegewijde mensen in hun job en/of privé. Wanneer de energie opgebruikt is slaat de onzekerheid toe. Ineens kan niets meer. Je hebt geen zelfvertrouwen meer. Een burn-out lijkt plots op te duiken. Het licht gaat uit.

Burn-out kent een lange aanloop van stress en inspanning. Vaak worden eerdere symptomen van burn-out en boreout achteraf wel herkend.